Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Geçmişinden güç alarak geleceğin standartlarını yakalayabilen, tercih edilen, eğitimde kaliteden ödün vermeyen, kendini gerçekleştiren bireyler yetiştiren, demokrasi kültüründe örnek teşkil eden, geleceğin liderlerini yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Milli değerlerine sahip çıkan, geleneklerine ve kültürüne bağlı, yeniliklere açık, barışçıl, Türkçeyi etkin kullanan, duyarlı, çözüm odaklı, araştıran, üreten, özgüveni yüksek, vicdan sahibi, ahlaklı, topluma faydalı, kişi hak ve özgürlüklerinin farkında olan, eksik ve üstün taraflarını görerek kendini tanıyan, sorumluluklarının farkında, ne istediğini bilen, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları bir üst eğitim kurumuna hazır hale getirmek.

Başarılar: Geleneksel Çocuk Oyunları İlçe birinciliği Akıl ve Zeka Oyunları Q-Bitz İlçe Birinciliği

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları, Akıl Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning Projesi

WEB - https://altinekincumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Kale Mah. Yunus Emre Cd. No12 42450 Altınekin / KONYA

Yerleşim Yeri - Kale Mah. Yunus Emre Cd. No:12 Altınekin / KONYA

Adres - Kale Mah. Yunus Emre Cd. No12 42450 Altınekin / KONYA

Ulaşım Ulaşım servislerle ve Altınekin Belediyesine ait otobüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, Konya´ya 60 km uzaklıktadır.